De werkplek van Joyce Felicia: Galgenwaard Stadion van FC Utrecht

17mei - door redactie - 0 - Over Nieuws

De voetballiefhebster Joyce Felicia is volledig op haar plek in het Galgenwaard Stadion van FC Utrecht. Sinds 2011 maakt zij hier schoon in dienst van schoonmaakbedrijf Van Alem Schoonmaak.

Vind je jouw werkplek bijzonder?

“Ja, het is heel bijzonder. Ik heb het er ook enorm naar mijn zin en ben daar niet weg te slaan. Ik wordt overal bij betrokken. Personeelsfeestjes, seizoenafsluitingen, noem maar op. Ik heb ook goed contact met een aantal spelers, dan omhelzen ze me en maken we een praatje. Het voelt haast alsof ik in dienst ben van FC Utrecht.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

“Hiervoor heb ik verschillende banen gehad, waaronder voedselassistente. Daar heb ik ook een diploma voor. Het is dus ook niet zo dat ik niet iets anders kan doen, ik heb er bewust voor gekozen. In 2011 kwam ik via een ex-collega bij Van Alem Schoonmaak terecht. Toen ik voor het eerst deze locatie bezocht, was het meteen raak.”

Wat moet je allemaal schoonmaken?

“Ik maak de kantoren schoon, de openbare ruimtes, de trappen, de winkel en het spelershome. Ook maak ik één keer per maand broodjes. Om kwart over vijf ’s ochtends begin ik en ik werk hier 37 uur per week. De wedstrijdschoonmaak doe ik niet, dat ligt bij de specialistische ploeg van Van Alem Schoonmaak.”

En verder werk je hier alleen?

“Niet helemaal. Ik ben wel de enige schoonmaakmedewerker van Van Alem Schoonmaak, maar ik heb twee stagiaires die met mij meelopen. Ook begeleid ik elke vrijdag de Baanbrekers, een groepje van negen jongeren die moeilijk kunnen leren en een achterstand hebben. Dat is erg leuk, zij beschouwen me ook als een soort moeder.”

Lees ook
De werkplek van Moentje Ramlal: De Horecava beurs in RAI Amsterdam
De werkplek van Jan-Willem van Unen: de Gerbrandytoren

Like Service Management op Facebook