Prins Schoonmaakdiensten tekent voor drie jaar bij bij FC Utrecht (trainingscomplex)

16mei - door redactie - 0 - Over Nieuws

Prins Schoonmaakdiensten is ook de komende drie seizoenen te vinden op trainingscomplex Zoudenbalch. Hier trainen alle teams van FC Utrecht. Het Utrechtse bedrijf en de club uit de Domstad tekenden een contract tot medio 2021.

Sponsorcontract uitgebreid met exposure binnen stadion FC Utrecht

Vijf jaar geleden trad Peter Prins, eigenaar van Prins Schoonmaakdiensten, toe tot de Business Club van FC Utrecht. Sinds de start van dit seizoen ontfermt hij zich met zijn schoonmaakbedrijf over het schoonmaakonderhoud op trainingscomplex Zoudenbalch, gelegen naast Stadion Galgenwaard. Nu wordt het sponsorcontract uitgebreid met exposure binnen het stadion.

Prins: ‘Draag ook de jeugd van de FC een warm hart toe’

“Al jaren ben ik een trouwe supporter van de club. Ik draag niet alleen het eerste elftal, maar zeker ook de jeugd van de FC een warm hart toe”, aldus Peter Prins. “Ik ben er trots op dat we nu ook de schoonmaak op het trainingscomplex van FC Utrecht, waar de jeugd wordt klaargestoomd voor het grote werk, verzorgen.”

FC Utrecht: Blij met grote betrokkenheid bij de club

Ook Tommie van Alphen, Salesmanager bij FC Utrecht Business, is blij met de getekende overeenkomst: “Mooi dat een bedrijf dat al jaren Business Club lid is van de FC, de komende jaren de schoonmaak blijft verzorgen op ons trainingscomplex. Wij zijn erg blij met de grote betrokkenheid van Peter Prins bij de club.”

Opbouwen langdurige relatie met opdrachtgevers

Prins Schoonmaakdiensten is een onderneming met 160 vaste personeelsleden. Het bedrijf werkt al bijna 42 jaar vanuit hun kantoor in Utrecht voor ruim 240 opdrachtgevers. De visie is gericht op het opbouwen van langdurige relaties met de opdrachtgevers. Kwaliteit, service en klantgericht werken zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten. Prins Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in het schoonhouden van diverse gebouwsoorten en oriënteert zich op de regio Midden-Nederland.

Lees ook:
FC Utrecht en Van Alem Schoonmaak verlengen ‘bijzondere samenwerking’
Kärcher treedt toe tot business lounge FC Utrecht