Bijbaan Intercedent utrecht in Utrecht

29apr - door redactie - 0 - Over Nieuws

Bijbaan Intercedent utrecht in Utrecht

Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: Niet gespecificeerd
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Studentalent is al meer dan 20 jaar de specialist in het bemiddelen van hoger opgeleiden naar interessante bijbanen, tijdelijke projecten en uitdagende startersbanen. Organisaties in heel Nederland slagen bij Studentalent om een nieuwe lichting werknemers binnen te halen. Met een landelijk netwerk biedt Studentalent toegang tot ruim 100.000 studenten en starters.
Omdat Studentalent groeit, zijn wij op zoek naar een intercedent voor onze vestiging in Utrecht! Als intercedent bij Studentalent ben jij de intermediair tussen jong talent en opdrachtgevers. Je organiseert de werving en selectie van HBO en WO studenten en voert gesprekken over hun opleiding en loopbaan.
Op basis van de gesprekken match je talenten met relevante vacatures die onze opdrachtgevers beschikbaar hebben. Je adviseert opdrachtgevers over de perfecte match die jij voor hen gevonden hebt en zorgt dat de openstaande vacatures ingevuld worden. Kortom, een leuke baan in een dynamisch werkveld!

Wat ga je doen?
* Als intercedent organiseer je werving en selectiegesprekken met onze jong talenten. Je werft en plaatst studenten door ze te selecteren, spreken en voor te dragen.
* Je vergroot, versterkt en onderhoudt je netwerk van bestaande relaties.
* Je bent de bindende schakel tussen studenten en opdrachtgevers.
* Je bent als intercedent in staat om mee te denken met de opdrachtgever en verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verkrijgen van nieuwe opdrachten op andere afdelingen bij de opdrachtgever.

Vereisten

Wie zoeken wij?
* Een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau
* Minimaal 1 jaar werkervaring
* Ruime kennis over arbeidsbemiddeling in de regio
* Uitstekende eigenschappen: commercieel, klantgericht, stressbestendig, overtuigend, resultaatgericht, planmatig, kwaliteitsgericht en enthousiast!

Wat bieden we jou?
Wanneer je kiest voor Studentalent, bieden wij jou een dynamische en inspirerende werkomgeving en -sfeer, waarin jij samen met enthousiaste collega´s het verschil maakt. Studentalent heeft tal van opleidingsmogelijkheden op persoonlijk en werkinhoudelijk vlak.
Daarnaast bieden wij je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a.
* Een goed salaris en een bonusregeling per kwartaal
* Een zeer gunstige pensioenregeling
* 25 vakantiedagen
* 6,5 ATV dagen
* Sportregeling

Tevens vragen wij jou om mee te denken in het commerciële beleid van Studentalent. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en):
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Solliciteer direct »

Bedrijfsnaam: Studentalent Utrecht

Bedrijfsnaam:

Studentalent Utrecht

Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?