De Oranjes en Joden in Nederland: ‘Het zwijgen van koningin Wilhelmina heeft levens gekost’

28apr - door redactie - 0 - Over Nieuws

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

De Oranjes en Joden in Nederland: ‘Het zwijgen van koningin Wilhelmina heeft levens gekost’

Dit bericht werd geplaatst in , Barbarisme, Censuur, , Elite, Geschiedvervalsing, , Historie, Holocaust, Hypocrisie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, , , , , Pacifisme, political correctness, , Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, , Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

 • Google Translate

 • Archief

 • Informatie

  1. De vertalingen/artikelen op deze site geven niet per se de mening van de vertaler/webmaster weer.
  2. De eigenaar van deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties op artikelen.
  3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze site niet getolereerd!
  4. Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster.
  5. Appeasement van en propaganda voor de islam is ongewenst, evenals het PVV- en Wilders-bashen!
  6. De webmaster behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen comments te verwijderen en/of reageerders een ban te geven.

 • Zoek naar een artikel

 • IN MEMORIAM MARCEL WIERSMA (“Piet Klont”)

 • IN MEMORIAM JAAP MOLLEMA (“Frik”)

 • MEDEDELING:

  De commentaren op “E. J. Bron” worden gemodereerd. Maar E. J. Bron heeft ook nog een full time baan naast het beheer van zijn weblog. Als er dus eens een commentaar doorheen glipt dat op enige manier niet door de beugel kan, dan betekent dat niet dat het commentaar de goedkeuring van de webmaster heeft

 • DONEREN

  Sympathisanten van de website “E.J. Bron” kunnen doneren via een bankoverschrijving. Mail naar bron.contact@gmail.com voor het rekeningnummer. Bij voorbaat dank! Webmaster E.J.