Wakker worden Nederland!

17apr - door redactie - 0 - Over Nieuws

(Door: “bozeoudeman”)

Wat nu gebeurt in Amsterdam is de voorbode van wat op termijn landelijk en internationaal ook kan gaan plaatsvinden. Tijden van weleer komen opnieuw tot leven. Toen, in de jaren tachtig, was de Amsterdamse Staatsliedenbuurt een anarchistisch bolwerk, waar vrijwel geen gezag meer heerste en dat vol zat met tuig, junks en criminelen, die daar alles kraakten wat er maar te kraken was en deden wat zij wensten. De in Nederland heersende democratie was hun democratie niet, maar ze lieten zich wel heel erg graag door die democratie via de bijstand onderhouden. 

De krakers van toen zijn veelal de regenten van nu, en enkel als die heren en dames last hebben, dan komt machinerie in actie, het volk moet gewoon, zoals Cohen als goede PvdA’er al eerder vol woede snauwde ‘zijn bek houden en doen wat er gezegd wordt!’ Of was het Halsema of Van Es van GroenLinks, of  hoe deze partij werkelijk zou moeten heten, GrauwNiks, die dit democratische hoogstandje uitte?

Wanneer komen wij burgers bijeen en schreeuwen massaal ‘we are mad as hell and we are not going to take it any longer!’ Wanneer besluiten wij om ons eindelijk eens te organiseren en het tuig van straat te vegen. Wanneer verjagen wij het parasiterend schorem dat brutaalweg ieder fatsoenlijk persoon in het gezicht spuugt en stelt ‘betaal jij maar voor mij, eikel, want ik ben bijzonder! Ik ben een raspaard en mag niet werken! Doe jij dat maar voor mij, lummel!’

Wanneer verzoeken wij het tuig dat schreeuwt dat wij onze straatnamen moeten veranderen in Idi Amin plein, Yasser Arafat plantsoen of Erdoğan gracht naar hun eigen land terug te gaan? Wanneer komen wij eens voor onszelf op, wanneer krijgen wij eens ruggengraat? Wanneer trappen we de hooghartige dictators die  onze geschiedenis wel even gaan herschrijven, omdat zij zielige afstammelingen van slaven zijn, dit land als persona non grata voorgoed uit? Dat vaak zooitje parasieten, zoals dat akelig mens Simons, of die Marokkaanse oplichtster, die dikke pakken poen onder hun reet hebben maar blijven doorgaan met hun klaagliederen.

Sodemieter het land van mijn voorouders uit als je het hier zo beroerd hebt! En neem al dat namaak links gepeupel met jullie mee. Neem ook dat geldgeile zogenaamd liberaal schorem dat zich zit vol te vreten met jullie mee, al die huichelaars, al die charlatans, die bende roofridders, en niet te vergeten de vele oplichters bij de NGO’s.

Rot op, verdwijn uit dit land, sodemieter op, ga naar Noord-Korea, ga naar Saoedi-Arabië. Maar flikker hier op. Ik ben en velen met mij zijn lang genoeg als zwijgende Nederlander slachtoffer van jullie nep linkse positieve discriminatie geweest. Rot op SP die het anders zou doen, rot op GroenLinks zooitje bakfietszeikers, rot op PvdA mislukte theedrinkers, rot op D66 landhuisbezitters, rot op VVD bedriegers, rot op CDA huichelaars, rot op CU dweilen. Wij, de gewone Nederlanders willen ons land terug!

Wanneer besluiten dus wij, de gewone Nederlanders, eens dat ‘genoeg echt genoeg is’. Hoever verder willen wij het laten komen? Nu heeft plaatsgevonden waar ik al jaren geleden voor waarschuwde: ze breken gewoon je huis open en staan in je gang. Nu nog zonder knuppels, zonder machetes, zonder messen en zonder pistolen. Nu nog wel, maar voor hoe lang nog? Wanneer begrijpen wij, de gewone Nederlanders dat wij zelf voor onze veiligheid en gerechtigheid zullen moeten zorgen als we niet als verzopen lijken in de Noordzee wensen te eindigen.

We zullen het wel zelf moeten doen als onze autoriteiten het bijna massaal uit lafheid of uit geldzucht laten afweten. We worden geregeerd door managers, die de politiek managen, dat is het probleem. Bestuurders zijn zij niet, ze zijn een soort ambtenaren die afwachten wat voor orders zij krijgen van de baas. Maar er is momenteel geen duidelijke baas en dat is de ellende.

Door het niet echt het veld willen ruimen van Obama zijn er momenteel twee bazen waardoor onduidelijkheid en dus anarchie bij al de managers heerst. En als anarchie heerst, heerst de macht van de sterkste, op dit moment dus de brutaalste, zie Amsterdam! Zie Londen! Zie Parijs! Zie Berlijn!

Door:
“bozeoudeman”
(voor )