Den Haag stimuleert samenwerking met onderwijs

15apr - door redactie - 0 - Over Nieuws
Lees meer over deze investering

Vakblad Management Kinderopvang

Wanneer een kinderopvangorganisatie en een school samengaan in een IKC, moet er een directeur komen. Vaak is dat, als vanzelfsprekend, de schooldirecteur. Maar het kan ook anders. ‘Als je écht wilt integreren, werkt een gemengd directieteam goed.’

Vakblad Management Kinderopvang

Jaap Tulp en Jessie Vogelsangs hebben samen jarenlange werkervaring in kinderopvang, welzijn en primair onderwijs. Bij onze opdrachten werken we aan een (ped)agogisch goede dienstverlening op het snijvlak van bedrijfsvoering en wet- en regelgeving. Vandaar ons bedrijfsmotto: ‘Met ziel en zakelijkheid voor onderwijs en kinderopvang’. We hebben onze krachten gebundeld in bureau Helder & van Pas. De missie van Helder & van Pas is gelegen in haar naam: ondersteuning en advies op basis van informatie die begrijpelijk, eenduidig, praktisch en to the point is.