Zeekadetkorps Nederland kiest Lelystad voor zomerkamp – Welkom in Bataviahaven

14apr - door redactie - 0 - Over Nieuws
MS Olympia@ Bataviahaven Lelystad

Dit elegant-gezellige schip, met een capaciteit voor 96 passagiers, vaart naast de Rijn en de zijrivieren ook op de Donau en de Nederlandse en Belgische waterwegen. Het schip is in 2015/2016 geheel gerenoveerd en het[…]

Serenade 1@ Bataviahaven Lelystad

apr 7 @ 15:30 – apr 8 @ 03:30

De MS Serenade 1 creëert de perfecte synergie tussen de luxe van een oceaanstomer en de intimiteit en gezelligheid van een riviercruiser. Gebouwd volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid en design, biedt de[…]

Avalon Artistry II@ Bataviahaven Lelystad

apr 10 hele dag

De Avalon Artistry II biedt een intieme setting, samen met twee volledige dekken van suites met panoramische panoramische ramen die de woonruimte veranderen in een unieke open-air balkon SM . Met een panorama van 200 vierkante meter is[…]

MS Olympia@ Bataviahaven Lelystad

apr 11 hele dag

Dit elegant-gezellige schip, met een capaciteit voor 96 passagiers, vaart naast de Rijn en de zijrivieren ook op de Donau en de Nederlandse en Belgische waterwegen. Het schip is in 2015/2016 geheel gerenoveerd en het[…]

Avalon Luminary@ Bataviahaven Lelystad

apr 11 @ 12:30 – 15:30

Cruisen op de Avalon Luminary is de ideale manier om de majesteit, de uitgebreide geschiedenis en de fascinerende cultuur van een aantal van Europa’s oudste steden langs de legendarische rivieren te ervaren. Gebouwd in 2010, heeft[…]

Bellriva@ Bataviahaven Lelystad

apr 11 @ 16:00 – 21:00

★ Goed riviercruiseschip uit de middenklasse ★ Riviercruises met ALL INCLUSIVE-bord ★ ontspanningsruimte met Finse sauna gratis Het klassieke Rijncruiseschip van de goede middenklasse werd geëxploiteerd als MS Italia samen met een reeks identieke schepen[…]

MS Poseidon@ Bataviahaven Lelystad

apr 13 @ 14:30 – apr 14 @ 07:00

Aan boord van dit prachtige intieme schip ontbreekt het u aan niets. De ongedwongen sfeer en hoogstaande service maken van elke reis een waar genoegen. Niet voor niets keren veel gasten regelmatig terug aan boord.[…]

MS Olympia@ Bataviahaven Lelystad

apr 14 hele dag

Dit elegant-gezellige schip, met een capaciteit voor 96 passagiers, vaart naast de Rijn en de zijrivieren ook op de Donau en de Nederlandse en Belgische waterwegen. Het schip is in 2015/2016 geheel gerenoveerd en het[…]

A-Rosa Flora@ Bataviahaven Lelystad

apr 14 @ 13:00 – 13:00

  De A-Rosa FLORA is het nieuwste schip van de A-Rosa vloot. Alle hutten zijn modern en stijlvol ingericht en nodigen u uit om goed tot rust te komen. De warme kleuren van de cabines[…]

MPS Rembrandt van Rijn@ Bataviahaven Lelystad

apr 15 @ 16:00 – 23:45

Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip[…]