Dé Cast Iron Sale van Nederland

13mrt - door redactie - 0 - Over Nieuws

Hét merk voor echte ridders! Het Nederlandse denim label Cast Iron valt onder de overkoepelende organisatie Just Brands, waar ook PME Legend, Tripper Jeans en Vanguard toe behoren. Dit stoere premium merk brengt denim en confectie kleding samen in een eigen collectie. En deze collectie scoor je voordelig in de Cast Iron Sale van Nederland; To Be Dressed.

Cast Iron

Cast Iron werd opgericht in 2003. Het merk dat zijn inspiratie haalt uit de tijd van de ridders. Ridders moesten hun lichaam goed onderhouden om te kunnen overleven, er werd immers constant gevochten. Ridders overleefden de gevechten dankzij hun ijzeren harnas, en daar heeft het kledingmerk zijn naam vandaan gehaald; “Cast Iron”.

De bewondering voor het dappere leven dat deze ridders leefden, verwerken zij in de Cast Iron kleding. De collecties van Cast Iron zijn stoer, mannelijk en geraffineerd. Brede schouders worden vaak geaccentueerd in de kleding van Cast Iron. Mooie jeans en mannelijk colberts sieren de collectie die gemaakt wordt voor casual en modebewuste mannen.

Cast Iron Jeans

Deze jeans lenen zich perfect voor zowel zakelijk als casual. Combineer de met een mooi met daar overheen een en draag daar een paar Magnanni schoenen bij. Zin een casual look combineer de jeans dan met een gebreide en draag daaronder een paar hippe nubikk sneakers. De Cast Iron jeans is dé perfecte basis voor elke stijl.

Cast Iron Sale

Shop je Cast Iron items voordelig en altijd met korting bij de grootste Cast Iron Sale van Nederland: To Be Dressed. Ruim aanbod tegen mooie prijzen. Naast dit merk vind je hier meer dan 2000 ander topmerken. Kleding, , , en sportitems voor dames, heren en kinderen. Maak van To Be Dressed je favoriet en laat het jouw one stop shop  adres zijn. Hier kun je je kleden van top tot teen. Wat wil je nog meer.

The post Dé Cast Iron Sale van Nederland appeared first on To Be Dressed.