Groningen Airport Eelde zoekt gegadigden voor huwelijksaanzoek op hoogte – Asser Courant

12mrt - door redactie - 0 - Over Nieuws

Op woensdag 14 februari kan een huwelijksaanzoek namelijk op een banner achter een vliegtuig boven Noord-Nederland vliegen. De luchthaven is dan ook op zoek naar mensen die graag in het huwelijksbootje willen stappen, maar de moed nog bijeen moeten rapen om het aanzoek te doen.

De luchthaven helpt hen graag een handje. Er wordt een vliegtuig en banner geregeld om vervolgens in de vorm van luchtreclame het persoonlijke huwelijksaanzoek te tonen. De aanvrager regelt de locatie. En de rest…

Aanmelden

Aanmelden kan tot vrijdag 9 februari via Ook op de luchthaven zelf wordt op Valentijnsdag flink uitgepakt. Wie samen met zijn of haar geliefde naar Lanzarote, Kopenhagen, Gran Canaria of Londen vliegt, staat na de securitycheck een smakelijke verrassing op je te wachten.