Tweede team ADO Den Haag behaalt oefenwinst op derde Divisionist HBS

14feb - door redactie - 0 - Over Nieuws

Tweede team ADO Den Haag behaalt oefenwinst op derde Divisionist HBS

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws 13 februari, 2018 9

ADO Den Haag 2 speelde maandagavond op Jeugdcomplex de Aftrap een oefenduel tegen zondag Derde Divisionist van trainer Marcel Koning. Het team van coach Virgilio Teixeira bleef met 5-2 aan de positieve kant van de score.

Voor het Beloftenteam van ADO Den Haag opende na een half uur spelen de score door een treffer van Yahya Boussakou. Daarna verdubbelde Mohamed Atay de marge, maar Joost Jonkman (bracht nog voor de pauze de spanning terug in de wedstrijd: 2-1.

Na de doelwisseling liep de Haagse BVO verder uit naar 4-1 door inzetten van Sam van Huffel en Salih Anez. Nelson Vieira scoor het tweede doelpunt voor de Kraaien, maar het laatste woord was toch weer aan het Belfotenteam van ADO Den Haag. Kursat Cil (foto) bepaalde de eindstand op 5-2. Bij HBS was onder meer Ruben Schaken van de partij, die vorig seizoen nog onder contract stond bij ADO Den Haag.