Jeroen Manschot fluit zondag uitduel ADO Den Haag

11feb - door redactie - 0 - Over Nieuws

Jeroen Manschot fluit zondag uitduel ADO Den Haag

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws 6 februari, 2018 2

Voor de uitwedstrijd van ADO Den Haag komende zondag in en tegen Groningen heeft de KNVB Jeroen Manschot (foto) aangesteld als scheidsrechter. Hij wordt langs de lijn bijgestaan door assistenten Joost van Zuilen en Freek Vandeursen.

Ingmar Oostrom is de vierde official bij het duel, dat om 16.45 uur aanvangt. Jeroen Manschot was dit seizoen al tweemaal arbiter bij een duel van ADO Den Haag. Thuis tegen Sparta, ADO won met 1-0 en uit in Venlo tegen VVV, waar de ploeg van Fons Groenendijk een 0-2 zege weghaalde.

Maar eerst speelt ADO Den Haag nog komende donderdag de thuiswedstrijd in het Cars Jeans Stadion tegen Vitesse, aanvang 18.30 uur.